Köpvillkor

Priser/avgifter
I priserna ingår moms med 25 %. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning av dregellappar om ej annat specificeras.


Leveranstid
Dina dregglisar skickas i paket via posten. Leverans sker normalt inom 2-5 arbetsdagar från det att vi mottagit din betalning. Vi levererar alltid inom 10 arbetsdagar.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Betalningsalternativ
Kortbetalning via payson. Betalning av våra dregellappar sker enkelt och säkert med Payson. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Vill du inte betala med kort erbjuder vi även förskottsbetalning (överföring) till konto:
SEB 5624 - 34 609 08

Återbetalningar

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker så fort vi har mottagit och godkänt din retur.

Ångerrätt och öppet köp i 30 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Hos Dregglis.se har du alltid 30 dagars öppet köp. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp. Kontakt med oss via mail, info@dregglis.se, måste ha skett innan retur.

Reklamation Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot dregellapparna. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer ARN:s rekommendationer. Kontakt med oss via mail, info@dregglis.se, måste ha skett innan reklamerad produkt skickas tillbaka till oss.

Sekretess och säkerhet personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.


Bilder i webshopen
All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge dregglisarnas exakta utseende och beskaffenhet.

Erbjudande

Nytt i webshopen!

Grå med fladdermöss
Dregglis Collection

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

 
Dregglis Collection
- Kids deserve the best


Dregglis.se säljer dreggellappar, dregglisar för barn. Samtliga produkter är tillverkade för hand utan synliga sömmar.
Dregglisarna är av mjukt tyg med fleece på baksidan som förhindrar att ditt barns kläder och hud blir fuktiga.

 

Dregglis Collection | Lundius väg 3 | SE-245 32 Staffanstorp | 0733-907 907 | www.dregglis.se | info@dregglis.se