Vad är en dregglis?

För oss är en Dregglis en stentuff baby som har koll på läget. En Dregglis vet att bara det bästa är gott nog. Får man det bästa är man nöjd och då blir både mamma och pappa också nöjda och glada. En Dregglis lever sina första år efter filosofin "Kids deserve the best"!

En dregglis kan också vara en scarf för barn där ett fuktskyddande material placerats på undersidan. Detta för att undvika att barnets kläder eller hud blir våta av dreggel. Framsidan kan vara tillverkad i olika typer av tyg, men ska vara fuktabsorberande. Detta skiljer dregglisen från en traditionell haklapp.


Uttrycket dregglis har en lång rad namnsläktingar. Den mest etablerade varianten är dregellapp. Även dregelscarf och dregelhaklapp används relativt brett (dregel är den traditionella stavningen, men dreggel med dubbel-g har successivt blivit allt vanligare). Dregglis är en modern förkortning som vuxit fram ur ovanstående synonymer och troligen det snabbast växande uttrycket.

Är ditt barn en Dregglis? Eller behöver ni bara några dregglisar för att underlätta vardagen? I så fall har ni kommit rätt, till Dregglis.se!


Dregglis

Erbjudande

Nytt i webshopen!

Grå med fladdermöss
Dregglis Collection

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

 
Dregglis Collection
- Kids deserve the best


Dregglis.se säljer dreggellappar, dregglisar för barn. Samtliga produkter är tillverkade för hand utan synliga sömmar.
Dregglisarna är av mjukt tyg med fleece på baksidan som förhindrar att ditt barns kläder och hud blir fuktiga.

 

Dregglis Collection | Lundius väg 3 | SE-245 32 Staffanstorp | 0733-907 907 | www.dregglis.se | info@dregglis.se